iExcelbooks.no

Premium Excelbaserte systemer for regnskap, lønn og faktura

Det er på nettstedet www.iExcelbooks.no at du finner de beste og mest effektive Excel-verktøy til profesjonell bruk. Excel er den programvaren som mest jobber på lag med deg. Utgangspunktet er glimrende: Du kan gjøre alt i Excel som du kan gjøre i andre datasystemer. Med iExcelbooks har du ferdige Excel-systemer som er klare til bruk.

Excel gir deg den systematikk og struktur du finner i nettbaserte programmer. Men når du kommer til effektivitet, frihet og fleksibilitet, er Excel uslåelig og overgår sine nettbaserte konkurrenter mange ganger.

Du kan få Excel-programmer for regnskap, lønn og faktura som koster lite og gir høy valuta for pengene. iExcelbooks.no tilbyr Premium regnskapsprogram, lønnssystem og fakturaprogram i ulike prisklasser. iExcel Premium gir gevinst i form av økt effektivitet, oversikt og funksjonalitet.

Det finnes også gratis mini-versjoner for den som har begrensede behov og ikke så stor interesse for Excel.

En stor fordel med iExcelbooks, er du kjøper et medlemskap som gir rett til ubegrenset nedlastning og bruk av tilknyttet Excel-system på alle dine firmaer. Vilkåret er at du eier eller ansatt i de virksomhetene du bruker iExcel-systemene på.

Er du revisor, regnskapsfører eller konsulent, og skal bruke iExcel Arbeidsbøker på dine klienter må du ha Proff-lisens på toppen. Dette er en tilleggslisens a la klientversjon, men den koster ikke mye. Mange regnskapsførere anerkjenner iExcel Premium som et verdifullt supplement i sin profesjonelle tjenesteyting overfor mindre klienter.

Her er en oversikt over iExcelbooks’ tilbud:

Helt gratis mini versjoner for mikro-virksomheter og prøving av Excel
– Regnskap 2016 – Mini-Q versjoner (Q1-Q4)
– Regnskap 2015 – Mini-Q versjoner
– Lønn 2016 – Mini-Q versjoner
– Faktura 2016 – Mini-Q versjoner

Forkortelsen «Q» står for Kvartalsvis (quarterly), og er modeller som kan lastes ned av alle som har et gyldig basismedlemskap i iExcel Community. Basismedlemskapet er helt gratis.

Mini-Q versjonene håndterer kun data for ett kvartal (3 måneder). Det er derfor behov for hele fire Mini-Q versjoner (Q1+Q2+Q3+Q4) for å dekke et helt år.

Gratis HELÅRS Mini-versjoner fås mot en liten avgift på kr. 150 eller lavere.
– Regnskap 2016 – Mini-FA versjon
– Regnskap 2015 – Mini-FA versjon
– Lønn 2016 – Mini-FA versjon
– Faktura 2016 – Mini-FA versjon

Forkortelsen FA står for Fullt År. Mini-FA håndterer data for hele regnskapsåret (12 måneder). Dermed trenger du bare en eneste Excel-fil for å dekke et helt år.

Kjøp av Mini-FA-medlemskap gir nedlastning og bruksrett på tilhørende Mini-FA-Arbeidsbøker på alle virksomheter/foreninger du som medlem i iExcel Community har ansvar for.

PREMIUM medlemskap
– Regnskap 2016 Premium, kr. 1.500
– Regnskap 2015 Premium, kr. 1.500
– Lønn 2016 Premium, kr. 1.400 (rabattert høstpris til 1.000)
– Faktura 2016-Premium, kr. 800 (rabattert høstpris til 700)

Alle tre Premium-utgavene kan kjøpes samlet i en pakke (iExceler medlemskap 2016) til kr. 2.800 (nå rabattert til høstpris 2.400).

PROFF-lisens (iExcel’s form for «klientversjon» og krever iExceler-medlemskapet i bunn)
– iExceler Proff-lisens A, ubegrenset antall klienter, kr. 2.600
– iExceler Proff-lisens B, inntil 20 klienter, kr. 2.000
– iExceler Proff-lisens C, inntil 10 klienter, kr. 1.000
– iExceler Proff-lisens D, inntil 5 klienter, kr. 500

Med iExceler medlemskap og Proff-lisens kan medlemmene fritt bruke iExcel Arbeidsbøker på alle selskaper, inklusive på oppdrag for eksterne klienter.

Det er selvsagt strengt forbudt å spre iExcel Arbeidsbøker til andre, eller å dele filer med noen som ikke har bruksrett. Medlemmene plikter også å laste ned nye versjoner fra iExcelbooks’ nettsider for hver gang de skal ta i bruk Arbeidsbøkene. På denne måten sikrer de seg de siste versjonene med nyeste oppdateringer.

 

iExcelbooks.no gir effektiv regnskapsføring, fakturering og lønnskjøring til priser langt under konkurrentenes nettbaserte og tradisjonelle programmer.

iExcel Premium