24. november 2009

Gratis regnskapsprogram i Excel

Gratis Regnskapsprogram i Excel

Visste du at det finnes et gratis regnskapsprogram i Excel?

Det norske selskapet iExcel AS har denne visjonen: «Vi skal hjelpe folk å realisere sin drøm». Måten iExcel hjelper på er ved å gi alle gründerbedrifter gratis mini-software for regnskap, faktura, lønn, timeregistrering m.v. Hvorfor skal noen risikere å knekke nakken på kjøp av kostbar og vanskelig software helt i starten? Med iExcel’s hjelp kan man begunne i det små og helt gratis i det kjente og kjære grensesnittet Excel.

iExcel’s forretningsmodell baseres seg på salg av profesjonelle Premium-versjoner som tilbys til svært gunstige priser. Gevinsten for alle som har tid og lyst til å ta regnskapet selv er stor. Både på det økonomiske og i form av økt kompetanse. iExcel sier at de tilbyr gründere to viktige ting: Startmotor og starthjelp. Start-MOTOREN består av de Excel-modellene de tilbyr som dekker alt en mikro-organisasjon virkelig trenger av software. Start-HJELPEN er alt iExcel har bygget opp rundt modellene, for å hjelpe kunden i gang og til å jobbe bedre, raskere og sikrere.

iExcel har mye til felles med en forening, og tilbyr medlemskap hvor programvaren man får tilgang til er basert på typen medlemskap. Det er lagt opp til at medlemmene skal være aktive med å hjelpe hverandre. De kan stille spørsmål på iExcel Forum og Facebook-siden. Når brukere hjelper brukere, blir det enkelt og rimelig å få hjelp. At det er Excel-grensesnittet som brukes, gjør i seg selv at behovet for hjelp er mindre. Det er enkelt å finne ut ting på egen hånd, og det går sannsynligvis også greit å spørre kollegaer eller familiemedlemmer om å få hjelp. Microsoft Excel er tross alt verdens mest populære regnearkapplikasjon og innstallert på over 90% av kontor-PC’ene i Norge.

www.iexcelbooks.no

Mvh.  Sigurd Renander

Abonner på våre nyheter

Hold deg oppdatert og abonner på våre nyheter. Relevant for deg som fører ditt eget regnskap.

admin

Click Here to Leave a Comment Below

Masum Mohammed - 13. august 2011 Reply

Jeg vil gjerne å lære mer regnskap med iExcel regnskapsprogramet.

Med vennlig hilsen

Mohammed Masum

Sigurd Renander - 14. august 2011 Reply

Det er smart av deg!

Du kan gå til http://www.iexcel.no og registrere deg, for deretter å laste ned gratisprogrammer eller gå direkte på å kjøpe Premium, som gir deg den Regnskapsboken du lærer mest av. Vårt online kurs får du også med på kjøpet 🙂

Mvh Sigurd Renander

Joacim - 13. juni 2012 Reply

Hei, jeg har vært en opptimistisk kunde vedrørende Iexcel. Jeg har faktisk brukt det i et år, 2011 (sommer jobb). I år 2012 kjøpte jeg det for kr 1300. Jeg fikk det denne gangen ikke til. Og kan ikke få hjelp gjennom hjemme siden fordi jeg ikke kjøpte bonus i tillegg. Og jeg spurte samme dag om jeg kunne få kjøpet retunert. Men det gikk ikke. Dermed gikk det ut kr 1300 gjennom vinduet. Skulle ikke vært lov.

Det er ikke et dårlig program. men et krevende program. Som krever mye forarbeid.

Sigurd Renander - 14. juni 2012 Reply

iExcel selger medlemskap folk som ønsker et Excel-systemer i stedet for kostbare dataprogrammer og webløsninger. Medlemskapene varer i 12 måneder, men for de som bare er interessert i nedlastning og bruksrett til Arbeidsbøkene, vil medlemsfordelene kunne tas ut i løpet av få minutter. Dette er grunnen til at medlemskap ikke er refunderbart når det først har startet.

At du har hatt positive erfaringer med iExcel Regnskapsbok og Fakturabok (2011-versjonen) i ett år, men nå har visse problemer med 2012-versjonen, sier meg at det ikke er mye som skal til før du knekker koden. Det skal ikke være store forandringer i brukeropplevelsen fra 2011 til 2012-versjonen, og da snakker vi om forbedringer.

Etter at iExcel fikk melding fra deg om at du ønsket mer hjelp, har iExcel re-aktivert brukerforumet. Du kan nå poste dine spørsmål på Forum, og hvis du er konkret på hva du trenger å vite, får du ganske sikkert svar. I tillegg har iExcel tilbydt deg å få re-aktivert ditt 2011-medlemskap for en periode, slik at du igjen får tilgang til online-kurset for Regnskapsboken.

Som så mye annet, er iExcel og utbyttet du får av ditt medlemskap avhengig av din innsats. Jeg mener at det er viktig å ikke gi opp, men å søke å finne ut av mest mulig. Mye kan du finne ut på egenhånd – noe som ofte er mer lærerikt enn å få hjelp. Når du fremdeles står fast etter å ha forsøkt selv en stund, er det på tide å søke hjelp. iExcel gir deg muligheter til å finne ut mer gjennom online-kurset, bruksanvisninger, forum og helpdesk. Kostnaden til dine medlemskap trenger du derfor ikke avskrive. Du kan selv sørge for at du får valuta for pengene.

Det er fint at du har meldt fra om dine synspunkter. Takket være deg har iExcel nå fått opp igjen sitt medlemsforum. Håper at du bruker forumet til å få den hjelpen du føler behov for.

Mvh. Sigurd Renander

Leave a Reply: