31. desember 2023

Gratis regnskapsprogram i Excel

Gratis Regnskapsprogram i Excel

Visste du at det finnes et gratis regnskapsprogram i Excel?

Det norske selskapet iExcel AS har denne visjonen: «Vi skal hjelpe folk å realisere sin drøm». Måten iExcel hjelper på er ved å gi alle gründerbedrifter gratis mini-software for regnskap, faktura, lønn, timeregistrering m.v. Hvorfor skal noen risikere å knekke nakken på kjøp av kostbar og vanskelig software helt i starten? Med iExcel’s hjelp kan man begunne i det små og helt gratis i det kjente og kjære grensesnittet Excel.

iExcel’s forretningsmodell baseres seg på salg av profesjonelle Premium-versjoner som tilbys til svært gunstige priser. Gevinsten for alle som har tid og lyst til å ta regnskapet selv er stor. Både på det økonomiske og i form av økt kompetanse. iExcel sier at de tilbyr gründere to viktige ting: Startmotor og starthjelp. Start-MOTOREN består av de Excel-modellene de tilbyr som dekker alt en mikro-organisasjon virkelig trenger av software. Start-HJELPEN er alt iExcel har bygget opp rundt modellene, for å hjelpe kunden i gang og til å jobbe bedre, raskere og sikrere.

iExcel har mye til felles med en forening, og tilbyr medlemskap hvor programvaren man får tilgang til er basert på typen medlemskap. Det er lagt opp til at medlemmene skal være aktive med å hjelpe hverandre. De kan stille spørsmål på iExcel Forum og Facebook-siden. Når brukere hjelper brukere, blir det enkelt og rimelig å få hjelp. At det er Excel-grensesnittet som brukes, gjør i seg selv at behovet for hjelp er mindre. Det er enkelt å finne ut ting på egen hånd, og det går sannsynligvis også greit å spørre kollegaer eller familiemedlemmer om å få hjelp. Microsoft Excel er tross alt verdens mest populære regnearkapplikasjon og innstallert på over 90% av kontor-PC’ene i Norge.

www.iexcelbooks.no

Mvh.  Sigurd Renander

Abonner på våre nyheter

Hold deg oppdatert og abonner på våre nyheter. Relevant for deg som fører ditt eget regnskap.

Sigurd Renander

Sigurd Renander is recognized as a resourceful and highly efficient developer of Excel systems for financial reporting and solving business problems. Sigurd holds a Master degree in financial accounting (state authorised public accountant of Norway) and has more than 25 years of experience in financial accounting and management, business improvement and Excel development. Sigurd holds a Master degree in financial accounting (state authorised public accountant of Norway) and has more than 25 years of experience in financial accounting and management, business improvement and Excel development.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: