Excel

Excel er dataprogrammet som alle kloke hoder som jobber med regnskap og økonomi bruker. De som kan Excel slipper å bruke komplekse og rigide dataprogrammer. Selv de beste nettbaserte systemene gir ikke brukeren mer enn en brøkdel av den fleksibilteten og frihet de får med Excel. Nettbasert løsninger er for det meste laget for store og mellomstore bedrifter, og de krever litt for mye disiplin og detaljkunnskap for de som ikke bruker systemene hver dag.

Excel har sitt klassiske og oversiktlige oppsett. Alle data vises samtidig i rader og kolonner. Excel-regneark er intuitive, logiske og funksjonelle. Du kan ofte forstå systematikken i løpet av noen minutter, og kan fritt prøve og feile fritt. Gjør du noe galt, er det bare å starte på nytt. Excel-systemer programmeres med automatiske beregninger og forhåndsdefinerte rapporter.

Tradisjonelle regnskapsprogram og bokføring på nett skjer på en unaturlig og lite fleksibel måte. Bilagene må bokføres i en bestemt rekkefølge og med største presisjon. Bilagene låses så snart de godkjennes. Det gjør at systemene passer best for eksperter og de som jobber med regnskap på fulltid. Og selv eksterne regnskapsførere har ofte bruk for et mer fleksibelt regnskapsprogram på en del regnskapsoppdrag.

Jobber du noen få timer regnskap, faktura og lønn, er fleksible og gode systemer basert på Excel ofte det beste valget.

 

7 grunner for at et godt Excel-system er bedre for deg enn et dataprogram/webløsning

1. Du trenger ikke lære et nytt program, og Excel fungerer for alle

2. Du trenger mindre hjelp av andre

3. Du får verdifull Excel-kompetanse, noe som gjør deg mer produktiv

4. Med Excel får du fullt eierskap og kontroll over dine data

5. Excel er en felles plattform som gjør det lett å samarbeide med andre

6. Excel gjør at du kan prøve og feile helt til regnskapet blir riktig

7. Du kan overføre data fra andre systemer til Excel, og omvendt.

Det er hos iExcelbooks.no du skaffer deg Premium Excel-systemer for regnskapsføring, fakturering eller lønnskjøring. Prisene er fornuftige.

iExcel Premium