30. januar 2013

Hvorfor gründere bør velge Excel til regnskap, faktura og lønn

I gamle dager ble penn og papir brukt til bokføring, fakturering og lønn. Dette er lovlig den dag i dag, men det er tungvint og gammeldags.

Data regnskapsprogram gammelt
Da trengs det kalkulator, det blir trøblete å rette opp feil, og så blir man sørgelig alene om løsningen.

De fleste sverger derfor i dag til dataløsninger med automatiske beregninger og rapporter som tilfredsstiller alle behov. Trenden går i retning av å kreve at disse skal være nettbaserte.

Du kan imidlertid få løsninger som har de papirbaserte systemenes enkelhet og oversiktlighet, men som også gir deg alle fordelene av å bruke en datamaskin til jobben. Glem alle dine fordommer mot Excel-regneark, for det er nettopp Excel som gir deg slike columbi-egg av løsninger.
De 5 viktigste grunnene til at grundere og småbedrifter bør velge Excel som sitt første regnskapssystem?

Høykvalitets Excel-systemer for regnskap, faktura og lønn i gründerbedrifter og andre småbedrifter er å få tak i. Gå til iExcelbooks.no og kjøp ditt Premium Regnskap-medlemskap. Du finner fort ut at du trenger ingen andre løsninger. Med Premium medlemskap får du lastet ned Excel-systemene du trenger. De har en pris og funksjonalitet som ikke overgås av noe. De 6 viktigste grunnene du har for å velge iExcel Regnskapsbok Premium er:

1.    iExcel er både nettbasert og harddiskløsning samtidig

 • Du lagrer filene dine på Dropbox, Skydrive, Google Drive eller lignende
 • Du har tilgang til dine data også der hvor du ikke har internett-tilgang
 • Du får automatisk sikkerhetskopi av filene dine
 • Du får tak i filene hvor enn du er i verden
 • Dette er bedre enn systemer som kun er nettbaserte eller kun er på harddisk

 

2.    Kunnskap og kompetanse

 • Dine ferdigheter øker på viktige områder (Excel, effektivitet, praktiske løsninger)
 • Du slipper å måtte lære deg spesifikke og sære programmer (kunnskap som har liten verdi ellers)
 • Du får kompetanse på å løse problemene selv. Excel gir alle muligheter til selv å finne en enkel løsning som passer deg. Med et tradisjonelt regnskapsprogram eller nettløsning stoppes du av en rekke ulike tekniske begrensninger.
 • iExcel fungerer som en forening hvor kompetente og kreative mennesker hjelper hverandre til å finne løsninger. De få gangene du trenger hjelp, er den lett tilgjengelig (og oftest helt gratis).

 

3.    Brukervennlighet

 • Å bruke regneark er enkelt. Du kjenner oppsettet fra før, og iExcel bidrar med programkoding og et ferdig oppsett.
 • Du har alltid tilgang til all funksjonaliteten som finnes i Microsoft Excel.
 • Du kan fritt kopiere data til og fra iExcel Regnskap
 • Du kan lage formler som henter data til eller fra iExcel Regnskap
 • Du bestemmer selv hva du vil bruke systemet til (og hvordan)

 

4.    Bruk av eksisterende data / lage integrasjoner

 • Med et Excel-system drar du nytte av data du har lagt inn i andre regneark.
 • Du kan rasjonalisere arbeidsflyten ved å legge midlertidige data i et kladde-regneark. Senere overfører du dataene til iExcel Regnskap og får de 100% på plass der.
 • Du kan lage integrasjon mot andre systemer (f.eks. nettbank, nettbutikk, kassasystemer, fakturasystem). Eksporter data til Excel (eller csv) og lag en ”bro” for systematisering og kopiering av data med innliming til iExcel Regnskap.
 • Med iExcel står du fritt til å velge ulike systemer. iExcel har frittstående systemer med fri integrasjon, ikke påkostede og kompliserte integrasjoner som skal binde deg fast til programleverandøren

5.    Effektivitet, feilhåndtering og arbeidsflyt

 • Du blir mye mer effektiv når du ikke stoppes i å legge inn data på den smarteste måten. I iExcel Regnskap tvinges du ikke til å legge inn data sekvensielt i forhåndsdefinerte felt. Der kan du legge bokføringsdata inn i tabellen vertikalt eller horisontalt, og du får gå videre til neste bilag hvis du midlertidig mangler data.
 • Å gjøre feil i iExcel Regnskap gjør ingenting fordi de er så enkle å korrigere. Dette er noe også eksperter vet å verdsette. Er du nybegynner så er det prøve og feile metoden som er mest effektiv for læring. Der andre programmer kapsler inn feilene du gjør, vil iExcel virke frigjørende med sin lek og lær uten risiko tilnærming.
 • En fornuftig arbeidsflyt hvor du ikke møter begrensninger vil gjøre det morsomt å jobbe med regnskap. Du trenger ikke kunne så mye i utgangspunktet, fordi du kommer til å lære veldig mye veldig raskt.

Du kommer garantert til å høre noen si at Excel ikke er bra for deg, og at det finnes bedre løsninger. Og du kommer garantert til å lese diskusjoner på internett at Excel og regnskap ikke hører sammen. Slike meninger kommer helst fra folk som ikke kjenner til iExcel og det kvalitetsnivået som er på deres Premium-modeller, eller de ønsker kanskje å få deg over på en konkurrerende løsning.

Ønsker du å være sikker på å velge den beste, rimeligste og mest riktige løsning for deg, så må du ikke finne på å avskrive iExcel. Deres Premium-kunder uttaler seg meget positivt, og kan ikke tenke seg å gå tilbake til mer tradisjonelle måter å føre regnskap på.

Du får et godt innblikk i hva iExcel Regnskapsbok Premium 2013 kan gjøre for deg ved å følge denne lenken:  http://www.iexcelbooks.no/tutorials/beste-excel-regnskapssystem/

 

 

Abonner på våre nyheter

Hold deg oppdatert og abonner på våre nyheter. Relevant for deg som fører ditt eget regnskap.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: